استارت اپ کارآفرینی پویش درامد محیط زیست
گروه شش نفره سمن یا NGO گیلان پاک شامل خانم دکتر صبوری ..دکتر جوادزاده…و خانم متین نیکروش….مهندس جمشیدی …مهندس پور فرج و مهندس ارمین….پس از ده روز رقابت با خلق دو ایده در رقابتهای استارت اپ در بین ده ایده برتر قرار گرفت….و در روز اختتامیه ۹۵/۶/۱۸ نیز با یک طرح در بین سه طرح نهایی انتخاب شد.
۳۱ طرح و ایده کارآفرینی و متفاوت در همایش ملی کارآفرینی”چالش پویش درآمد محیط زیست” در رشت ارائه شد. روز پنج شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۳۹۵ پس از ۱۰ روز تلاش و خلاقیت، آیین پایانی رویداد ملی کارآفرینی «چالش پویش درآمد ـ محیط زیست» در محل پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان در مراسم اختتامیه این رویداد ضمن ابراز خرسندی اظهار کرد: به همهی کسانی که در این روزها بودند و این رویداد را رقم زدند خداقوت میگویم و ما اینجا هستیم تا طرحها و ایدههای شما را بشنویم تا بتوانیم برای تجاریسازی آنها حمایتهای لازم را انجام دهیم.
ایشان ضمن خیر مقدم به حاضرین و میهمانان گفت: حضور میهمانانی همچون مهندس مهدوی فرماندار محترم رشت، جناب آقای عاقلمنش، آقای مهندس مرادی مدیرکل محترم پدافند غیرعامل گیلان و آقای مهندس توکلی مدیرکل محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ، باعث دلگرمی و نشانهی حمایت ایشان از این سرمایههای فکر است.
وی در ادامه گفت: از حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران محترم که طی این چند روز گذشته پیگیر اخبار این رویداد بودند تشکر میکنم به نوبه خودم از تلاش برای انعکاس این چنین رویدادهایی تشکر و قدردانی میکنم.
رییس پارک علم وفناوری گیلان نتیجه این رویداد را حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: آمادگی پذیرش طرحهای برگزیدگان این رویداد ملی کارآفرینی را داریم و تمام ایدههایی که در چارچوبهای تعیین شده باشد، را بدون محدودیت پذیرش میکنیم.
مهندس توکلی به عنوان یکی از سخنرانان این رویداد گفت: دولت در حوزه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات برنامههایی دارد از جمله برنامه دولت الکترونیک که حداقل مزیت آن کاهش ترددهای درون شهری و به دنبال آن کاهش آلودگی محیط زیست میباشد.
مدیرکل محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اشاره به برپایی چنین رویدادهایی گفت: برپایی چنین رویدادهایی آن هم با استاندارهای بالا بسیار مورد توجه است البته پیشنهاد میکنم که ما بتوانیم استارتآپ های بومی خود را طراحی و اجرا نماییم تا برخی از مشکلات اجرای این رویدادها را نداشته باشیم.
وی از راهاندازی مرکز توانمندسازی با کمک پارک علم و فناوری گیلان به منظور ارائه خدمات به گروههای ایدهپرداز در استان خبر داد گفت: این مرکز توانمندسازی در حوزه بازار و تجاریسازی آموزشهای مورد نیاز را بصورت رایگان انجام خواهد داد و آمادگی دارد تا از طرحهای قابل تجاریسازی حمایت نماید.
ایشان در ادامه یادآور شد: موضوع اقتصاد کشاورزی از دیگر برنامههای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان است و باید با حمایت از ایدههای فناورانه برای پسماند محصولات کشاورزی و همچنین ضایعات صنعتی بتوانیم قسمتی از هزینههای این بخش را از طریق صنعت تامین نماییم.
آقای مهندس مهدوی فرماندار کلانشهر رشت که در این رویداد حضور داشت ضمن ابراز خرسندی و امیدواری از حضور پرتلاش جوانان گفت: باید بتوانیم با ایجاد یک پیوند دانشگاه را به صنعت و صنعت را به بازار وصل کنیم که این یک ارتقاء و راه توسعه ماست.
ایشان در ادامه گفت: باید به توسعه یافتن ادامه بدهیم تا به تعریف دانشبنیان دست یابیم و ما بدون این نمیتوانیم به افق و چشم اندازمان برسیم و اگر در یک فناوری، توسعه به پایداری برسد، راه را درست پیمودیم و میبینیم که درست تعریف کرده ایم. مثلا اگر محیط زیست پایدار نداشته باشیم نمی توانیم ادعا کنیم که اقتصاد پایدار خواهیم داشت.
۷۵ نفر با ۳۱ ایده در این رویداد شرکت کردند و ۱۰ ایده برگزیده شده است که شامل گروههای «بلوک سبز»، «می بلاکا»، «سنجاقک»، «زردآلود»، «دیچین»، «زندگی سبز»، «ناجی»، «پساب»، «ایپکاما» و «وش» است. این ایدهها با موضوع حفظ محیط زیست ارائه شد.
گروه گیلان پاک با بیشترین گروه در دور نهایی با عناوین بلوک سبز و وش شرکت داشتند.